Alacsony cukortartalmú Extra Dry pezsgő

Minden embernek van valamilyen ízlése az ételek és italok tekintetében. Míg egyesek szeretik a bevált és megszokott ételeket és italokat, addig mások ahhoz szoktak, hogy mindig valami különlegességgel lepjék meg magukat. A különlegesen száraz, vagyis az Extra Dry pezsgő bizonyára sokak által kedvelt, hiszen ez az ital egyfajta köztes helyet foglal el a buborékos borok között.

A száraz pezsgők szinte elhanyagolható mennyiségű cukrot tartalmaznak. Az édesek cukorszintje viszont elérheti az 50g/litert. Ezzel szemben, az Extra Dry pezsgő cukorszintje csak 12-20g/liter között mozog. Nem tévesztendő össze a félszárazzal, ami már kissé több cukrot tartalmaz.

Tehát, ha szereti a különlegességeket, akkor az Extra Dry pezsgő biztosan fog ízleni Önnek. Ugyanakkor, egy palackkal ebből a nagyszerű italból kiváló ajándék is lehet, amennyiben van olyan ismerőse, aki kedveli a pezsgőt. Most a hungariapezsgo.hu oldalon többet tudhat meg erről a nemes nedűről, ami étkek kísérőjeként és baráti események ünneplésekor egyaránt fogyasztható.

Print Friendly, PDF & Email