A Balatongoglári pezsgő a kulturált alkoholfogyasztást támogatja

Az alkoholfogyasztási szokások nemzetünk körében sajnos nem túl biztatóak, sem a mérték, sem a minőség szempontjából. A helytelen és mértéktelen használat sok káros következménnyel jár. A Balatonboglári pezsgő nem jelent veszélyt a társadalomra nézve, sőt, használata sokkal kulturáltabb, mint bármilyen más alkoholos ital. Gondoljunk csak bele, hogy mit szoktunk érezni, amikor pezsgőt iszunk!

Előfordult már, hogy bánatunkban megittunk pár üveggel? Nem meglepő, hogy sokkal inkább kivételes és méltóságteljes alkalmakra tartogatjuk, vagyis ünnepélyes hangvételű érzelmekkel párosul. Csakis rajtunk múlik, hogy mikor fogyasztunk alkoholt, kikkel, mit és mennyit.

Ezek a tényezők nagymértékben befolyásolják a gondolkodásmódunkat és a viselkedésünket. A Balatonboglári pezsgő nem támogatja az alkoholizmust, sokkal inkább az ízek és zamatok méltóságteljes élvezetét, meg a jó hangulatot. A gyönyörű színek és elegáns gyöngyözés mind-mind érvek a józan alkoholfogyasztás mellett, ami a Balatonboglári pezsgő révén megvalósulhat.

Print Friendly, PDF & Email