Kiváló szaki a vízvezeték szerelő Zuglóban

A lakásfelújítások idején nagyon sok a vezetékcsere. Ilyenkor minden szakember foglalt és nehezen érkeznek ki a helyszínre a megbeszélt időpontban.

Ha kell egy időben érkező vízvezeték szerelő Zugló területén, akkor érdemes Závodszki Zoltánra bíznia magát. Ő ugyanis mintegy 40 év tapasztalattal rendelkezik a vezetékcserék és javítások terén, ért a régi és modern kialakítású rendszerekhez, szaniter egységekhez.

Előtte nincs megoldatlan feladat, mert nagyon igényes a munkájára és semmit nem szeret félbehagyni. A honlapján előre lehet időpontot kérni üzenetben vagy telefonon.

Ez a vízvezeték szerelő Zugló területén nagyon kedvelt és ismert szakember, széles ügyfélköre is ezt tanúsítja. Olyan vízszerelő, akit szívesen fog ajánlani az ismerőseinek, barátainak. A munkavégzés előtt egyeztet a megrendelővel a munkadíjról is, vagy az egész munkálat áráról és csak a közös megegyezés után lát neki a javításoknak. Bővebb információk, cikkek, tanácsok a honlapján találhatóak. Nézzen szét rajta kedvére!

Print Friendly, PDF & Email