Lámpabúra polírozás a biztonságos közlekedésért

Egy autót meglelően karbantartani nem olyan egyszerű feladat, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Akadnak olyan alkatrészek, amelyek idővel kezdenek elöregedni, még az állandó tisztogatás ellenére is. Sokaknak segített már a lámpabúra polírozás azokban a helyzetekben is, amikor már teljesen kilátástalannak tűntek a dolgok. Ilyenkor mindenki az égő cseréjére szokott gondolni először. Elkezd homályosodni a fényszóró fénye és nem tudunk rájönni, hogy ez vajon mitől lehet. Nem a rossz minőségű égőtől, hiszen abból már megvettük szinte a legdrágábbat, de még mindig nem olyan a fényszóró, mint régen.

A lámpabúra polírozás változtatni fog a helyzeten és szemmel látható lesz a végeredmény. Olyan lesz a lámpa fénye, ahogyan azt megszokhattuk még az elején. A napsugarak és a búrában fellépő magas hőmérséklet idővel elkezdi homályosítani a plexi műanyagot. Nem lesz olyan szép áttetsző, mint amikor még az autó új volt. Vannak olyan modellek, amelyekhez már nem nagyon lehet találni fényszórót, míg másokhoz pedig nagyon drága lenne kicserélni az egészet.

A lámpabúra polírozással fel lehet újítani a homályos fényszórókat az autouvegek.hu csapatánál. A kőfelverődés javítás Budapest bármelyik részén elvégezhető, ezzel egyetemben a szélvéső csere is kivitelezhető, hogyha sürgősen szükség van rá. Hogyha útközben véletlenül betörik a szélvédő, akkor nem kell üveg nélkül furikáznunk és autómentőt sem kell igénybe vennünk, mert az egyik veszélyes, a másik pedig túl drága megoldás lenne. Casco biztosítás esetén, kiszállással bárhol cserélni lehet a szélvédőket, az ország minden részén. A kőfelverődés javítás Budapesten egy általános problémát jelent.

Akármennyire vezetünk óvatosan, az ördög soha nem alszik és egyszer csak megtörténik a baj. Egy koppanás és máris csúnya sérülés fog éktelenkedni a szélvédőn. Ilyenkor mi a teendő? Egyből az fut át az ember agyán, hogy ez aztán nem lesz olcsó mulatság. Pedig a kőfelverődés javítás Budapesten nem kerül olyan sokba, mintha üveget kéne cserélni, mivel eltűntethető egy speciális keverékkel.

Print Friendly, PDF & Email