Minden, amit az Mhouse kapunyitóról tudni kell

Manapság igen népszerűek a tolókapuk, hiszen ezek megbízhatóak, időtállóak és könnyen kezelhetőek. Mindez nem adott, ha a tolókapu motor szett gyenge minőségű. Ezért is érdemes olyat venni, amelyik a szakértők szerint is profi. Hol kérhető ki a hozzáértők véleménye, illetve oldható meg a vásárlás egy helyen?

Bátran lehet segítségért fordulni a door-system.hu oldalon található céghez, ahol a munkatársak egy rövid beszélgetést követően rá tudnak mutatni arra a tolókapu motor szett fajtára, amelyik minden téren megfelel majd az igényeknek. Sokszor ajánlják családi házakhoz a profik a gördülő kaput, amelyiknél a kapunyílásban van egy vezetősín a betonozott talajra rögzítve.

Itt fontos, hogy a sín a kapu hosszának a kétszerese legyen. Emiatt az teljesen nyitott állapotban, a kerítés mögött gondmentesen megmarad. A tolókapu motor szett felszerelése előtt, a görgőket a kapu keretéhez rögzítik. Ezeknek a hornya a vezetősín profiljához kell illeszkedjen. A tolókapu motor szett jó választás az úszókapukhoz is, amelyek a tolókapuk egyik fajtája.

Itt a szerkezetnél már nincs a talajszinten lefektetett sín. Azért nem okoz ez a fajta csalódást, mert az megannyi pozitívummal rendelkezik, a megszokott modellekhez képest. Van azonban egy hátránya is, mégpedig az, hogy a kapu nyitásához nagyobb, hosszabb hely szükséges. A fent említett internetes áruházban az Mhouse kapunyitó is megrendelhető, amivel a szerkezet irányítása gyerekjáték.

A Mhouse kapunyitó kiemelkedő előnye, hogy nagyon egyszerűen kezelhető és gyors működést garantál a kétszárnyú kapunyitó motor szettek esetében is, amikor adott az önzáró elektromechanikus automatika. Általában ezek már 24 V-os motorral és beépített végállás kapcsolóval rendelkeznek.

A Mhouse kapunyitó legfőbb funkciói közé sorolható a részleges nyitás, szabályozható sebesség, illetve a lágy indítás és megállás. Itt nem szabad azt sem elfelejteni, hogy az Mhouse kapunyitó segítségével adott az imbuszkulcsos kioldás is, a kézi működtetés esetében, ha esetleg arra kerülne sor. A cégnél vásárolt szettbe beletartozik két darab kétcsatornás, modern kivitelű távnyitó.

Print Friendly, PDF & Email