A mobil flotta kiváltságokban részesíti

Amennyiben tanácstalan a telefonszolgáltatóját illetően és szeretne szakértőktől tanácsot kérni, érdemes a linkre kattintania. Megismerheti, hogy mit is takar pontosan a mobil flotta, ki jogosult rá és milyen előnyöket biztosít a tagoknak. Azt már most el lehet mondani, hogy ez egy olyan érdektársulás, aminek minden tagja számos kiváltságban részesül.

Az egyik ilyen előny természetesen az, hogy a tagok elfelezhetik a telefonszámlát, tehát jelentős mértékű spórolást alakíthatnak ki. Továbbá, aki mobil flotta tag, az kamatmentesen fizetheti ki a részletre vásárolt készülékeket. Ez is szintén nagy segítséget jelent, hiszen mindenkinek fontos, hogy anyagilag a legjobban jöjjön ki egy-egy vásárlásnál.

Ha eddig nem engedhette meg magának, hogy lecserélje a régi, elavult telefonját, akkor mobil flotta tagként garantáltan nem lesz problémája ezen a téren. Természetesen azt is fontos megemlíteni, hogy a mobil flotta minden egyéne a legkedvezőbb SMS és mobilnet díjakban részesül, valamint ingyenes telefonálásra is lehetőség van, bizonyos kereteken belül.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék:  ,