Műanyag raklap a termékek mozgatásához

A logisztikának igazodnia kell a modern világ elvárásaihoz. Ez azt jelenti, hogy az áruk mozgatásának egyre gyorsabban kell történnie. A feladat sokkal könnyebben teljesíthető a műanyag raklap segítségével.

Rengeteg termék rakható rá, ezért jóval könnyebbé teszi a szállítást. 800×1200 milliméteres formában kapható. Összesen 9 lábon áll, tehát nagyon stabil. Nem kell attól tartania, hogy megbillen vagy felborul. A magassága 150 milliméter. A műanyag raklap a minősége szempontjából sem okoz csalódást.

Elsősorban nagyobb mennyiségben érdemes megrendelni, hiszen így olcsóbb egységáron szerezhető be. A shop.zalapack.hu weboldal munkatársai hamar visszajeleznek azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételekkel lehet megvenni. Körülbelül 2 hetet kell várni a legyártására és a kiszállítására, tehát egyelőre előrendelés felvételére van lehetőség.

A műanyag raklap mellett, fából készített változat is kapható, ha valakinek sürgős a vásárlás. Újszerű és használt formában is lehetséges a megrendelése. További információ a honlapon található.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék:  ,