Kategória Pénzügy

A hiteltanácsadó fontos szerepet lát el

hiteltanácsadó

A kereskedelmi bankok és hitelintézetek számtalan hitelkonstrukciót kínálnak az ügyfeleknek, más-más kedvezményekkel és eltérő elvárásokkal. Egy laikus gyakran elvész a részletekben, ezért inkább bele sem vág a hiteligénylésbe, pedig szüksége lenne rá. Ilyenkor kell a hiteltanácsadó segítségét kérni, aki kibogozhatja nekünk a bankrendszerek kusza hálóját és átlátható teszi számunkra a hiteligénylés menetét, valamint a további kötelezettségeinket.

Olvasd Tovább

Gyermek megtakarítási számla: egy jó lehetőség

Félrerakni gyermekének

A kisbaba születése a legnagyobb kincs az életben, de az első mámorból időben fel kell ébredni és gondolni kell a gyermek jövőjére is. A legjobb ötlet félrerakni gyermekének, mert sokkal könnyebben indulhat majd el az életben, ha van egy kis anyagi támogatás a háttérben. Nem kell egyszerre milliókat kiadni, hanem havonta kis összegeket félrerakni és mire nagykorú lesz, szép összeg gyűlhet össze. A nagykorúvá válásáig van 18 év, így ennyi idő áll az Ön rendelkezésére, hogy segítsen gyermekének könnyebben elindulni a felnőtté válás ösvényén.

Olvasd Tovább

Hitel-center folyószámla információkkal

Hitel-center

A mai világban, hitelek nélkül már nem tudják elképzelni az életet az emberek. Természetesen a hitelek felvétele feltételekhez kötött. A feltételek minden banknál eltérőek és eltérően is fognak alakulni. Azonban az elbírálást minden esetben pesti kollégák fogják végezni. A hitel-center.hu oldalon folyószámlahitel igényléséről is olvashatunk. Ez a hitel a folyószámlánkhoz kötött. A bank ez esetben figyelembe veszi a számlán történő pénzmozgást, valamint a ráérkező pénzösszeget.

Olvasd Tovább

Friss forint, svájci frank árfolyam információs adatok

Svájci frank árfolyam

Aktuális valuta árfolyam adatokat közlünk, egyszerre több magyar bank valuta árfolyam adataival együtt. Internetes valutaváltó oldalunkon számolja ki a svájci frank árfolyam értékét forintban, vagy bármely más valutában. A különböző svájci frank árfolyam és valuta statisztikák sok mindenki számára lehetnek hasznosak. A friss forint, svájci frank árfolyam valutaváltó programunkat mindenki egyszerűen használhatja. Mindenképpen hasznos eszköz egy svájci frank valutaváltó kalkulátor is.

Olvasd Tovább