Végre kedvező a Samsung Galaxy S7 ár

A Samsung mobiltelefonok villámcsapásra lettek a világ legkedveltebb okostelefonjai. Már az első, S1 modell több millió példányban kelt el. Manapság is roppant felkapottak a brand termékei, ami annak is köszönhető, hogy a nem is olyan rég megjelent Samsung Galaxy S7 ár igazán kedvező ahhoz képest, amit ez a készülék tud. Miért is annyira népszerű ez a kütyü?

Nos, az S7-es modell vízálló kialakítása a dél-koreai gyártó által, már a tervezés első lépéseinél megerősítésre kerül. A mobil esőben is használható, ami nagy előnye ennek a modellnek. Nyilván ez a tulajdonság számos felhasználót csábíthat ennek a megvételére. Az is a pozitívumok közé tartozik, hogy az S7 nyomásérzékeny kijelző-technológiával rendelkezik.

Ez sokban hasonlít az Apple Touch ID technológiájára. Az új megoldás nagymértékben változtatta meg a mobilon fellelhető alkalmazások használatát. Ezeken kívül pedig számos modern tulajdonsággal rendelkezik ez a közkedvelt telefon. A Samsung Galaxy S7 ár nagyon jutányos például a premium.mobil.hu internetes webáruházban, ahol sok egyéb termék is megvehető.

Print Friendly, PDF & Email