A hajdina számos alakja

Néha szükség van arra, hogy valami újdonság kerüljön az asztalra. Az unalmas köreteket senki nem szereti, így hát ajánlatos kipróbálni például a finom és egészséges hajdina különböző formáit. Tény, hogy leginkább kásaként fogyasztották, de manapság egyre többen megismerik a pirított formáját, ami roppant finom és nyugodtan elfogyasztható bármi mellé. Hogy miért ennyire fontos a hajdina fogyasztása? Mert gazdag szénhidrátban, élelmi rostokban, valamint értékes vitaminforrásként is ismert.

Antioxidáns hatású anyagokat is tartalmaz, melyek között megemlíthető a flavanoid és a rutin. Éppen emiatt a magas vérnyomás kezelésére is alkalmas. A hajdina azonban nemcsak kásaként és pirítva fogyasztható. Liszt formájában is megtalálható, amit kenyerek vagy tészták készítéséhez használnak. Amennyiben szeretné megkóstolni ezt a finomságot, vagy csak a recept érdekli, ami alapján elkészíthető, akkor nézzen szét a weboldalon, ugyanis itt minden szükséges információt megtalál. A www.bulkshop.hu szeretettel vár minden érdeklődőt.