A Hajdú bojler 80l verzióban is kapható

Hajdú bojler 80l

A meleg víz esetében, háztartástól függ, hogy milyen méretű, illetve milyen űrtartalmú berendezésre van szükség. Egy kisebb családnak a Hajdú bojler 80l körüli változata is elegendő lehet a mindennapi használatra.

A készülék praktikus, hiszen könnyedén felszerelhető falra, mennyezetre, de akár padlóra is. Alkalmas egyidejűleg több vízvételi hely ellátására. Fontos megemlíteni, hogy tisztálkodási, illetve főzési célokra szintén tökéletesen megfelel. A Hajdú bojler 80l vizet könnyedén felmelegít, azonban a vízhőmérsékletet saját maga állíthatja be egy forgatógomb segítségével. Ebben az esetben a maximum hőmérséklet 80 Celsiusra állítható. Javasolt a berendezés élettartama, valamint az energiatakarékosság szempontjából a készüléket körülbelül 60 Celsius fokon üzemeltetni.

A Hajdú bojler 80l, de akár több vizet is biztosít Önnek és családjának. Ez természetesen a berendezés méretétől függ. Létezik ettől kisebb és jóval nagyobb verziója is. Könnyen tisztítható, emellett korrózió elleni védelemmel is el van látva.