Az Ebook olvasó leváltja a hagyományos könyveket

Ebook olvasó

A művelődés egy igen fontos feladat, amiben hatékony segítséget nyújt a modern kivitelű Ebook olvasó. Ez a termékkategória minden kétséget kizáróan a könyv jövője. Egy olyan felületen láthatod ugyanis viszont kedvenc írásaidat, amit nem kell még külön megvilágítani.

Ismerd meg az Ebook olvasó előnyeit!

Gyakran hallani, hogy mekkora képmutatás, miszerint erdőket vágnak ki azért, hogy könyveket készítsenek a fákból, amikre ráírják, mennyire káros az erdők kivágása. Az Ebook olvasó véget vet ennek a kellemetlen állapotnak. Az elektronikai fejlesztések terén egy igazi újdonságnak számít.Ebook olvasó

Kényelmesen használható, számos kötet elfér rajta és a lapozás, bár nem hagyományos módon, de hasonlóképpen megoldható. Az Ebook olvasó kis helyen is elfér, ezért bármerre magaddal viheted és akkor láthatsz neki az informálódásnak, amikor kedved tartja.

PocketBook 628 Touch Lux 5 Ink Black Ebook olvasó

Mindenképpen megéri kiemelni néhány változatot, amilyen PocketBook 628 Touch Lux 5 Ink Black is. Ez az Ebook olvasó 6” (15,24 cm) –es képernyővel rendelkezik, nagyon vékony és könnyű. A jól megkomponált szövegek mellett grafikai dokumentumok megjelenítésére ugyanúgy alkalmas.Ebook olvasó

Több szövegtípust támogat, köztük a PDF, MOBI, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF kiviteleket. 1024 × 758 pixel felbontással rendelkezik, ami kifejezetten nagynak számít, így kellően éles lesz a kép.

Kíméli a szemet és a környezetet!

A gyakori olvasás fáraszthatja a szemet, hiszen a képernyők sajátos fényfrekvenciákat bocsájtanak ki. A gyártók ezért igyekeztek kiküszöbölni ezt a hibát olyan módon, hogy egy E Ink kijelző technológiát alkalmaztak, ami nem bocsájt ki az okostelefonokhoz, és laptopokhoz, monitorokhoz hasonló kék fényt. Ez a megoldás az akkumulátor élettartamára is kihat, így nem egyszerűen csak ritkábban kell töltened, hanem tovább is bírja a terhelést.

Könnyű bővítési lehetőségekEbook olvasó

Amennyiben szeretnél felhalmozni egy igen komoly virtuális könyvtárat, akkor ebben az Ebook olvasó hatékony társad lesz. A 8 GB-os kapacitás már alapból jelentős szöveges dokumentum tárolását teszi lehetővé, de van rá mód, hogy kibővítsd a készülék határait SD és micro SDHC kártyák hozzáadásával.

Az olvasás fontos, hiszen fejlesztő jelleggel hat, ezért ragadj meg minden lehetőséget, hogy vidd előre maga ezen a téren.