Brandy nemcsak a különleges alkalmakra

Zamatos Brany

Legyen szó különleges alkalomról vagy csak egy kellemes otthoni italozgatásról, mindig van helye valami ínyencségnek. A brandy éppen ilyen, hiszen aromás, erős, testes, amolyan férfias ital.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ezt a nedűt csak az erősebbik nem fogyaszthatja, azonban vitathatatlan, hogy főleg a férfiak kedvelik. Nagyon sok fajtája kapható és számos nemzet jeleskedik a készítésében. Lássuk először, hogy mi is ez az ital! A brandy tulajdonképpen egy gyűjtőnév, mivel a konyak is az, ugyanakkor egyes gyümölcslikőrök is magukban foglalhatják ezt a megnevezést, attól függetlenül, hogy sem bor-, sem gyümölcspárlatot nem tartalmaznak. Ha már letisztáztuk, hogy mi is ez az ital, lássuk, hol vásárolható meg eredeti minőségben, verhetetlen áron!

Brandy széles kínálatban megrendelhető a premiumitalnagyker.hu webáruházból, ahol a francia, görög konyak különlegességek mellett, még megannyi másik fajta kiváló ital is helyet kap. Válasszon kedve szerint 40, 30, 36 vagy 43 %-os alkohol tartalmút, kisebb vagy nagyon kiszerelésben!