Digitális karóra nőknek és férfiaknak

A karórák, a praktikusságuk mellett, ékszerként is kiválóan funkcionálnak. Az analóg mellett megint divatba jött a digitális karóra, ami több funkcióval is el van látva, ezért rendkívül hasznos. Az orashop.hu egy internetes webáruház, ami órák és ékszerek forgalmazásával foglalkozik.

A megrendelt termékeket gyorsan és díjmentesen kiszállítják, Önnek csak az a feladata, hogy kiválassza és a kosárba tegye az órát, ékszert. A Swatch női digitális karóra nagyon fiatalos, trendi, több színben is raktáron van az orashop.hu oldalon.

A Polar Wind kollekcióhoz tartozik a műanyag kerek tok, a szíj pedig szilikon. Stopperrel és 24 hónapos garanciával van ellátva. További információkért bátran hívja az ügyfélszolgálatot, akik mindenben a segítségére lesznek! Ha feliratkozik a hírlevélre 2000 Ft. értékű kuponnal gazdagodik,

amit a vásárlások során felhasználhat. Legyen Ön is egy divatos digitális karóra boldog tulajdonosa, amit szinte minden ruhadarabbal viselhet! A webáruházban minden terméket képen is megtekinthet, illetve a rövid leírásoknak köszönhetően, jobban megismerheti a márkás készülékeket, ékszereket.

Címkék: