Eljött a tavaszi méregtelenítés ideje!

A testben lévő salakanyagok problémákat okoznak, ezért meg kell tőlük szabadulni. Például a szaunázás több szempontból is előnyös, tehát érdemes próbát tenni vele. A tavaszi méregtelenítés hatékonyabbá tételének az érdekében kell egy olyan készülék, amelyik otthon is könnyen üzemeltethető.

A napsugarszauna.hu weboldal információi szerint, a verejték- és faggyúmirigyek stimulálásának köszönhetően, a méreganyagok kiürülnek a szervezetből, a bőr pedig sokkal szebbé válik. Az infravörös sugarak képesek igen mélyre hatolni, ezért a tavaszi méregtelenítés nagyon eredménynek bizonyul.

Nő a vitalitás és a narancsbőr is észrevehetően halványodik. A szaunázás akkor is nagyon előnyös, ha az idegesség csökkentésére van szükség. A relaxálás hatására megszűnik a stressz és derűs nyugalom veszi át a helyét.

A beszámolók szerint, már heti két használat is érezhetően javítja a közérzetet, tehát a lelki problémákkal küzdő személyek esetében is hasznos a tavaszi méregtelenítés. A nehézfémek, a savak és az egyéb méreganyagok könnyedén kiürülnek a testből.