A gerincsérv kezelhető műtét nélkül is!

A gerincproblémák nagyon sok ember életét nehezítik meg és ebből más szövődmények is adódhatnak, hogyha nem sikerül időben kezelni. A Denevérpad mellőzi a műtéti beavatkozást. A használata olyan hatást fejt ki a gerincoszlopra, ami a gravitáció erejét használja fel kezelésként. A hátunkban található izmok igen nagy megerőltetésnek vannak kitéve az életünk során, kiváltképp akkor, hogyha még alvás közben sem pihenhetnek megfelelően.

Sokan csak a probléma kialakulása után jönnek rá, hogy hiábavaló volt a sportos életmód, hiszen alvás közben szép lassan, némileg deformálódni kezdtek a gerinc ízületei. A Denevérpad kíméletesen kinyújtja ezeket a görcsös izmokat és ízületeket. A hatását nem fogjuk rögtön az első napon érezni. A titka a rendszeres használat. A gerincsérv sem egyik napról a másikra alakul ki. Ahhoz, hogy ez visszafordítható legyen műtét nélkül, kitartásra és türelemre van szükség.

A Denevérpad egyszerű alapelven működik. Csupán el kell helyezkednünk a nekünk kényelmes pozícióban. Ez lehet háton vagy hason fekve, nyújtott, illetve egyenes lábakkal. Ezután az elektronikájának köszönhetően, szépen lassan fejjel lefelé fog billenteni, ezáltal leveszi a terhet a gerincünkről a Denevérpad. Az elnevezését is innen kapta, hogy a páciens fejjel lefelé helyezkedik el benne a kezelés alatt. Ez a testhelyzet pihentetően hat a gerincre, aminek helyrejön a folyadékellátása.

A Denevérpad használata az agyi erekre is jótékony hatással van, mivel ilyenkor ezek az erek megtelnek vérrel és megtartják a rugalmasságukat. Ezzel csökkenthető a szélütés lehetősége. Annak is ajánlott a használata, aki nap mint nap nehéz fizikai munkát végez. Ezeknél az embereknél gyakran jelentkezik hát- és csípőfájdalom, a rendszeres túlerőltetés miatt. A Denevérpad azoknak is jól jön, akik ülőmunkát kell végezzenek. Felpezsdíti a hát izmait és serkenti a vérellátást. Aki kételkedik a hatékonyságában, annak elég kibérelnie, hogy megbizonyosodjon a termék pozitív hatásáról. Ha ez megtörtént, akkor utána meg is vásárolható a Denevérpad.