Ha az ablak kiakadt, hívja az ablakdoktort!

Előfordulhat, hogy valami miatt kicsit kiakadunk, de idővel minden rendbe jön. Ha az emberekhez hasonlóan, az ablak kiakadt, akkor sincs semmi veszve, mert segítséggel megoldható.

Ha az ablakdoktorhoz fordulunk, akkor megfelelő tanácsokat találunk és ha egyszerű meghibásodás történt, akkor bizonyos lépésekkel mi magunk is helyre tudjuk hozni. Gyakori panasz, hogy az ablak egyszerre bukik és nyílik. Ez abban az esetben fordulhat elő, ha a nyílászárón nincs hibásműködtetés gátló. Amennyiben komolyabb zavar lépett fel, akkor hívjunk szakembert, mert lehet, hogy beállításra van szükség vagy a vasalat bukó ollójánál súlyos kopás található. Budapest egyik kiváló ablakszervize felkészült bármilyen elhárításra, mert senki sem szereti, ha nem tudja használni az ablakot.

Szükségünk van mindennap szellőztetésre és rendszeres kinyitásra. Ha nem sikerül ezt könnyen megvalósítani, akkor nagyon sok bosszúságot okozhat. Ne feledje, ha az ablak kiakadt, ne akadjon ki Ön is, hanem nyugodjon meg és hívja az ablakdoktort!