Hair transplant precíz eszközökkel

Különleges frizura hajbeültetés után

Sok olyan műtét van, aminek következtében lassan gyógyuló hegekkel szembesülünk, azonban az orvostudomány technikai eszközei egyre kifinomultabbak, precízebbek.

A hair transplant fájdalommentes eljárás, aminek során nincs sebképződés. A fejbőr bepirosodásán kívül, semmilyen kellemetlen utóhatással nem jár a hajbeültetés. A hair transplant egyetlen napon belül elvégezhető és nem fordulhatnak elő komplikációk sem. A sikert még a 10 éves garancia is biztosítja.

A jótállás csakis abban az esetben érvényesíthető, ha a páciens minden ellenőrzésre elmegy vagy pedig fényképes bizonyítékot küld a beültetett hajhagymák állapotáról. A budapesti klinika jóval olcsóbb, mint más nyugati szakrendelők, ugyanakkor a szolgáltatás minősége kiváló, tehát a színvonalban nem fedezhető fel eltérés.

A hair transplant során FUE módszert alkalmaznak a szakorvosok, ami a legkorszerűbb eljárások egyike és egy újabb biztosítékot jelent a sikeres beavatkozásra. Aki megunta már a kopaszodó foltokat, fáradjon be a klinikára és nem fog csalódni!