Hol végezhető el a vállalkozói képzés?

Hazánkban bizonyos lényegesebb kurzusokat, tanfolyamokat nem tud sok cég biztosítani. Ez mindenképp igaz a vállalkozói képzés egyik fajtájára, ami az árufuvarozó szakterületre összpontosul. Ez talán azért van, mert ez a tanfolyam tapasztalt és szakavatott oktatókat követel meg, akikkel nem minden vállalkozás rendelkezik.

Ez alól kivételt jelent www.transzportstudium.hu weboldalon fellelhető cég, amelyik évek óta foglalkozik a vállalkozói képzés mellett, az ADR oktatással is. Az áruk fuvarozását, szállítását tekintve, roppant profi vállalatnak minősül. Ezt igazolja a tény is, hogy évről-évre egyre többen keresik fel a céget és az oldalt. A magas minőség és az alacsony ár is adott, tehát ez a kombináció igen vonzó az érdeklődők között.

Ez vonatkozik az ADR oktatás és a vállalkozói képzés típusokra egyaránt. A kedvező, pénztárcabarát jelleget igazolja, hogy azok, akik a kurzus jelentkezésének a határideje előtt 5 munkanappal a cégnél személyesen befizetik az összeget, további 5% kedvezményben részesülnek.