Igazán frappánsan működő csajozási szövegek

csajozos dumak

A nők és a férfiak gondolatvilága, érzései sokszor annyira különbözőek tudnak lenni, hogy egy megismerkedés sikerére nagyon fel kell készülni, miként viselkedjünk, mit mondjunk. A legjobb csajozós dumák, a közhelyek puffogtatása helyett, megmutatják a férfi személyiségének egy szeletét. Ezekből már kitűnik, hogy mire lehet számítani. Sokan azt gondolják, hogy a nőknek is arra van szükségük, mint nekik és azonnal a lényegre térnek.

A legjobb csajozós dumák azonban csak burkoltan tartalmazzák a célt, amit ha a lány szeretne, akkor észrevesz és reagál rá, de ha nem akarja észrevenni, akkor sem következik azonnal a búcsúzás. Még lehet szépíteni a dolgon. A nők szeretik az effajta utalásokat, hiszen így érzik, hogy vonzóak a férfinak, de a bunkó, teljesen nyers közeledés nem igazán nyerő, mert tudják, hogy nem sokat várhatnak. A legjobb csajozós dumák sem érnek semmit, ha nincs mögöttük szellemi tartalom.

A csajok az udvarias, intelligens, kedves srácokat többre tartják, mint az üres dumagépeket. A párkapcsolatok világa nem egyszerű világ, sok odafigyeléssel, kompromisszummal jár, persze nagyon is megéri, hiszen nincs is annál jobb érzés, ha szeretünk valakit és az viszont szeret. Eljutni idáig viszont nem egy sétagalopp. A férfinak ki kell választania a működő csajozási szövegek közül azt, ami leginkább passzol a személyiségéhez, vagy még jobb, ha maga talál ki valami frappáns, eredeti dumát, ami majd beválik.

Nem kell, hogy mindenkinek tetsszen. Elég, ha csak egy lánynak bejön, akkor máris megnyílik az út a további beszélgetéshez. Működő csajozási szövegeket azonban nehéz találni. Sok a már elcsépelt, agyonrágott, ízléstelen közöttük. Ezért jobb, ha az emberismeretére hagyatkozik a férfi, mivel ha sikeresen tudja megítélni a választott hölgyet már az első pillanatban, akkor tudni fogja működő csajozási szövegek hagyják-e el a száját vagy jobb lenne inkább dobbantani a ciki helyzetből. A jelek olvasása a lényeg, a csajozás ugyanis nem más, mint pszichológia, humorral fűszerezve.