Kategória Ingatlan iroda

Vidéken szeretne élni pár hétig? Megoldható.

Megelégelte a fővárosi rohanást és embertömeget? Kicsit kiszakadna mindebből, és vidéken képzelne el néhány hetet, esetleg hónapot? Sokan vannak úgy vele, hogy valami másra vágynak a hétköznapokon, és a némileg lassabb élettempót választanák az állandó zaj és a nagyvárosok jelentette stressz helyett. Ilyenkor a vidéki városok remek választásnak bizonyulnak, s ha munkája is megengedi, hogy helyszíntől függetlenül végezze azt, akkor miért ne próbálna ki egy időre valami mást? A Dbi.hu oldalon kereshet lakást, és legyen szó akár családi házról, akár egy kisebb lakásról valamelyik kedvelt hazai városunkban, a választék rendkívül széles.

Külföldön sokkal kevésbé élnek helyhez kötötten, a saját lakáshoz történő ragaszkodás tipikusan hazánk lakosságára jellemző. Nem véletlen, hogy a nyugati területeken sokan élnek albérletben, és rugalmasan kezelik mind a költözést, mind a munkahely megváltoztatását. Ha ilyen téren kissé konzervatívabb, és nem mondana le a saját otthon jelentette biztonságról, akkor sem kell egész életét egy helyen leélnie. Elérhető árszínvonalat képviselő, bérelhető ingatlanok, szállások közül válogathat, ha levegőváltozásra vágyna.

Olvasd Tovább

Alkalmi iroda Debrecenben kaució nélkül

Szüksége van Önnek egy alkalmi iroda Debrecenben kaució nélkül? Ha igen, akkor azonnal nézze meg a Kassai Irodaház remek kínálatát, mert ilyen kedvező feltételekkel máshol nehezen talál majd irodát! Ráadásul, a bérlőknek egy huszonöt fős konferenciaterem is rendelkezésükre áll, ahol a munkatársakat lehet tréningezni és betanítani. A biztonság szempontjából is jó választás az alkalmi iroda Debrecenben kaució nélkül. Nemcsak riasztó és videó-kamerás rendszer, hanem mikrochipes beléptető-kapu is van. A portaszolgálat folyamatosan figyeli a bejövő embereket. Ennek köszönhetően, a dolgozók és az értéktárgyaik is maximális biztonságban vannak.

Olvasd Tovább

Ingatlan iroda közvetítésével kiadó lakás

Újonnan épült ingatlanokat egyre többen keresnek, komoly és megfontolt szándékkal megalapozva. A kivételes építészeti és kivitelezési megoldásoknak köszönhetően magasabb színvonalú élhetőséget biztosít. A kulturált, szép és igényes környezet alapfelvétel. A ház megvásárlása beruházásnak tekinthető. Az újonnan kínált lakások választéka bőséges, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja azt, amire szüksége és lehetősége van. A jó áron kínált kiadó lakás természetes anyagok felhasználásával készült, a belső terek nagyok, és több napfényt engednek be a szobákba. Az ablakok megszüntetik a kint és bent fogalmát. Válasszunk olyan kiadó lakást, amihez terasz, loggia vagy kis kert csatlakozik. A lakástulajdonos így nyugodtan pihenhet a friss levegőn. A lakások biztonságot sugallnak.

Olvasd Tovább