iWear kontaktlencse a Dr. Dio webruházból

A Dr. Dio webáruház minőségi kontaktlencséket forgalmaz, amelyek professzionális védelmet nyújtanak a legfontosabb érzékszerv számára. Számos forgalmazó cég saját márkanév alatt árulja termékeit, eltérően a gyártó által adott névtől, ezért egyes vásárlók számára megtévesztő lehet az elnevezés. A drdio.hu iWear kontaktlencse típusokat is forgalmaz, amelyek más néven szerepelnek a gyártó cégnél, mint a Dr. Dio webáruház oldalán.

Annak érdekében, hogy azonosítani lehessen az iWear lencsék gyártóinak a márkajelzését, a drdio.hu online oldalán egy táblázat segít a vásárlóknak. Például az iWear Basick néven forgalmazott kontaktlencse eredeti gyártó nevén Clearlab Clear 55A-nek ismert.

A táblázat segítségére van azoknak az optikáknak, amelyek a gyártói név alapján azonosítják be a termékeket. Rendeljen bizalommal a drdio.hu internetes oldalról az iWear kontaktlencse termékcsaládból, hiszen a termékismertető segítségével és a gyártói elnevezés alapján, kiválaszthatja az Önnek legalkalmasabb lencséket!