Kiváló védőfelszerelés és munkaruha webshop

munkaruha webshop

Termékkínálatukban elsősorban munkaruhák szerepelnek, de ugyanakkor nagy az igény az egyéni védőeszközökre, biztonsági felszerelésekre is. Ezért a Netpolc munkaruha webshop odafigyelt arra, hogy a tartós, minőségi anyagokból készült védőruhák és munkaruhák minden igényre szabhatóak legyenek.

A legkisebbtől az extrém méretekig széles kínálat várja a vásárlókat, legyen szó akár bakancsokról, akár nadrágokról, kabátokról vagy pólókról. A munkaruha webshop munkaruhái között kaphatók az élelmiszeriparban és éttermi konyhákban használatos viseletek, hímezhető munkapólók és kabátok, a munkavédelmi lábbelik és kesztyűk között pedig vannak tűzálló darabok is. A védőfelszerelések széles felhozatalából nem maradhatnak ki a zuhanásgátlók és a kötelek sem, de kedvére válogathat a hevederek közül is.

A munkaruha webshop egyéni védőeszközeiben szemüvegeket, füldugókat, fejvédőket és maszkokat talál, amelyek az érzékszervek megvédésére szolgálnak. Kiemelt gyártóink a M&N és a Portwest, de Assent és Knoxfield viseletet is forgalmazunk.