Milyen áron kapható a luxusmárkák által kiadott digitális karóra?

Sokan lennének kíváncsiak arra, hogy vajon milyen összegért dobják a piacra a termékeiket a luxusmárkák. Szerencsére erre a kérdésre könnyen választ kaphatnak azok, akik ellátogatnak az orashop.hu honlapra, hiszen itt pontosan fel van tüntetve, hogy mennyibe kerül egy kiváló és minőségi digitális karóra.

2016 januárjában, a Timex által kiadott termékekért például 14-15 ezer Forintot kell kifizetni, tehát rengetegen választják ennek a márkának a darabjait, hiszen nemcsak szép, hanem jó áron is kapható.

A Swatch ennél már valamivel drágább, hiszen a svájci gyártó termékei körülbelül 40 ezer Forintba kerülnek jelenleg. Nem szabad megfeledkeznünk a Calvin Kleinról sem, ami 60-70 ezer Forintot kér egy digitális karóra j tulajdonosától.

A vásárlók ezért az összegért prémiumminőségű termékeket kapnak, amelyekben senki nem szokott csalódni, az igényes elkészítésnek köszönhetően. A stílusra és a dizájnra sem lehet panasz az órák kapcsán, hiszen egytől-egyig formatervezett termékekről beszélhetünk, amelyek biztosan elnyerik az elegancia kedvelőinek a tetszését.

Címkék: