Milyen tv technológiákat választhatunk?

A tévénézők számára nemcsak az a fontos, hogy az általuk kedvelt csatornák szerepeljenek a csatornakiosztásban, hanem az is, hogy jó minőségben tekinthessék meg azokat. A tv adás különféle módon érkezhet a tévé készülékekbe.

Ma már hatalmas a választék a tévétechnológiák terén, hiszen az új technológiák megjelenésével új sugárzási lehetőségek jelentek meg. Az adások megtekinthetőek a hagyományos, analóg, IP TV, digitális, műholdas, kábel, valamint a HDTV szolgáltatás igénylésével.

Mindegyik technológia kiváló képminőséget biztosít, azonban ezek mellett más funkcióikra is érdemes figyelmet szánni. A tv adás az IP TV szolgáltatás igénylésével a vetítést követően is megtekinthetővé válik, továbbá filmeket is kölcsönözhetnek a tévénézők. A HDTV igénylésével HD sugárzásban tekinthetőek meg a csatornák. A digitális, analóg és kábel technológiák mind kiváló minőséget biztosítanak az ügyfeleknek, továbbá hatalmas csatornaválasztékot is. A szolgáltatások igénylésével a tv adás mellett, rádióadás is hallgathatóvá válik.