A pikkelysömör kellemetlen viszketéssel jár

Nem kell feltétlenül három- vagy négyfajta gyógyszert szednie, ha szeretne tőle megszabadulni. A pikkelysömör belgyógyászati probléma, viszont külső kezeléssel is jó eredményeket lehet elérni, hogyha megfelelő módszerekhez nyúl. Azért fontos megnézni, hogy milyen gyógymódot alkalmaz, mert manapság divattá vált még a hatástalan dolgokat is csodaszerként forgalmazni.

Az aloe vera felirat ott szerepel már számtalan terméken, holott lehet nem is tartalmaz semmit ebből a növényből, amely tényleg pozitívan hat a sebgyógyulás felgyorsítására.

Ezt bizonyítja egy 1996-os kísérlet, amelyben javulásról számoltak be a pikkelysömör viszkető sebeitől szenvedő betegek. A Gyógyfüves Psorisoft balzsam valódi aloe verát tartalmaz, emellett még 11 másik gyógynövény is megtalálható benne. Ez az összhatás valóban csodás eredményeket ér el a pikkelysömör kezelésénél.

Akik használják, egyöntetűen javulásról számoltak be. A mindennapos alkalmazása után elkezdtek a sebek összehúzódni és szűnni kezdett a viszketés kellemetlen ingere is.