Sokaknak tetszik egy eladó lakás Győrben

Mivel Győr az egyik legnyugatibb nagyobb város, ezért érthető, hogy itt rengeteg turista fordul meg napi szinten. Ezek leginkább a német ajkú szomszédaink, akik sokszor nem csak látogatóba jönnek. Egy fényűző, megkapó eladó lakás Győr városában tehát nem csak a győrieket érdekli, hanem a külföldieket is.

Mi az oka annak, hogy például a nyugati szomszédaink is előszeretettel vásárolnak Győrben? Az egyik, hogy Győr nagyon szép, és itt mindenki szívesen lakna, sokan birtokolnának itt egy megkapó hétvégi házat. A másik ok, hogy Győr nagyon közel van a határhoz, ezért az ide való eljutás nem vesz igénybe egy óránál többet.

Ez főleg akkor igaz, ha nagyon közel van a tulajdonos külföldi lakása a határhoz, és az utat autópályán teszi meg. A harmadik ok, hogy a nyugati szomszédaink az efféle vásárlást megengedhetik maguknak. Nem meglepő hát, hogy amikor lakást, házat vesznek, akkor az az ingatlan belvárosi, központi. Egy színvonalas, felső kategóriás eladó lakás Győrben bizony sokszor nyugati származású tulajdonoshoz kerül.