A supinált cipő gyerekkorban ajánlott

Biztosan tapasztaltuk mi is azt a dolgot, hogy már messziről felismertünk valakit a járásáról. Mindenkinek van egy egyedi járása, ami egyáltalán nem rossz dolog, viszont kialakulhat egészségtelen testtartás is, hogyha már gyerekkorban sem viseltünk megfelelő cipőt.

A supinált cipő minderre megoldás, és megelőzhetjük ezzel egyszerűen, ám hatékonyan a később kialakuló problémákat. Olyan talppal van ellátva, amely kellően megtámasztja a sarokcsontot, így nagyban hozzájárul a helyes testtartás kialakításához.

Ne tévesszen meg minket ez az elnevezés, ugyanis nem kell arra gondolnunk, hogy bármiben is különbözne egy hagyományos cipő kinézetétől a supinált cipő. Rendkívül divatos modellek közül válogathatunk, hogyha ellátogatunk a lurkocipo.hu weboldalra.

A supinált cipő már gyerekkorban ajánlott, hiszen ezzel megelőzhető a bokasüllyedés, ami, sajnos, egyre több gyereknél figyelhető meg, és ezt okozhatja a kényelmetlen lábbeli viselete is. Supinált cipő egyszerűen rendelhető online több méretben.