Az Agárdi Pálinka magas minőségű

Agardi Palinka

A magyar pálinka nem véletlenül tett szert akkora népszerűségre az évszázadok alatt. Napjainkban is rengetegen szeretnék megvásárolni, a finom ízének és a páratlan zamatának köszönhetően.

Az Agárdi Pálinka az egyik legkedveltebb márka a piacon, tehát Önnek is érdemes kipróbálnia. Látogasson el a diszkontital.hu oldalra és innen válogasson! A 0,35 literes kiszerelése mutatós, karcsúsított üvegben került forgalomba. A sötét színű palackon formatervezett, fehér színű címke látható.

Az Agárdi Pálinka 40 százalékos alkoholtartalommal rendelkezik. Többféle ízesítése létezik. A szilva és a barack tartozik a legnépszerűbbek közé. Többféle különlegesség is található a kínálatban.

Például, a meggyes, a körtés, a málnás és a feketeribizlis változat tökéletesen alkalmas arra, hogy az emberek meglepjék velük valamelyik családtagjukat. Az Agárdi Pálinka ára attól függ, hogy a vevők pontosan melyik típusa mellett teszik le a voksukat. Néhány esetben csak az előrendelés lehetséges. Ilyenkor érdemes kívánságlistára tenni az adott italt.

Print Friendly, PDF & Email