Kategória Internet

Jól járunk a kábelnet előfizetéssel

Pár évvel ezelőtt még szinte elképzelhetetlen volt, hogy otthonunkban is legyen internet, és azon keresztül értekezzünk mindenkivel. A világ jóval kisebbnek tűnik azóta, hogy ez a szolgáltatás megnyitotta kapuit a mindennapi használat előtt. Azok a felhasználók, akik kábelnet előfizetéssel rendelkeznek, jól tudják, hogy ez mekkora előnyt jelent a régebbi változatokhoz képest.

Olvasd Tovább

Google Adwords hirdetés kedvezményesen!

Ahhoz, hogy tisztán átláthassa a Google Adwords hirdetéseket a Klikkmarketing.hu nyújt segítséget! Egy úgynevezett alapozó rendezvényen mutatják be a szükséges információkat, melyek segítenek a részletek megértésében is. A nyerő stratégiák megismeréséhez és megértéséhez nem kell mást tennie, mint hogy feliratkozik az Önnek egyik megfelelő időpontra, amikor Google Adwords hirdetésektől tartanak bemutató előadást.

Olvasd Tovább

Országúti kerékpár biztonságos kialakítással

Még mindig az ideális megoldást keresi a sportolásra, de a futást, vagy a konditermet nem Önnek találták ki? Gondolt már arra, hogy kerékpározni kezdjen? Hagyja a garázsban az autót, és válasszon országúti kerékpár kínálatból valami olyan komoly darabot, amellyel nekivághat egy hosszabb biciklis túrának is! Nemcsak egészsége szempontjából érdemes emellett döntenie, hanem a közös élmények okán is, amelyet például egy Balaton környéki bicajozás jelenthet a barátokkal, családdal.

Olvasd Tovább

Pingvin algoritmus a Google-től

A Google mérnökei bevezettek egy új rangsorolási frissítést. Ennek a Pingvin-frissítés nevet adták. A Pingvin frissítés az első, amely súlyos büntetéssel sújtja a weboldalakat. Ez több helyezéssel is visszasorolhatja a ranglistán a már régebben épített oldalakat. A Pingvin algoritmus kegyetlen eszköz. Nem igazán kíméli a weboldalakat. Minden weboldalt átnéz csupán 2 hét alatt. Hiszen ennyi a lefutási ideje. Ennyi idő alatt eldönti, hogy megfelelő minőségű linkekkel építették-e az oldalt vagy sem.

Olvasd Tovább