Kategória Pénzügy

A hiteltanácsadó fontos szerepet lát el

A kereskedelmi bankok és hitelintézetek számtalan hitelkonstrukciót kínálnak az ügyfeleknek, más-más kedvezményekkel és eltérő elvárásokkal. Egy laikus gyakran elvész a részletekben, ezért inkább bele sem vág a hiteligénylésbe, pedig szüksége lenne rá. Ilyenkor kell a hiteltanácsadó segítségét kérni, aki kibogozhatja nekünk a bankrendszerek kusza hálóját és átlátható teszi számunkra a hiteligénylés menetét, valamint a további kötelezettségeinket.

Olvasd Tovább

Gyermek megtakarítási számla: egy jó lehetőség

A kisbaba születése a legnagyobb kincs az életben, de az első mámorból időben fel kell ébredni és gondolni kell a gyermek jövőjére is. A legjobb ötlet félrerakni gyermekének, mert sokkal könnyebben indulhat majd el az életben, ha van egy kis anyagi támogatás a háttérben. Nem kell egyszerre milliókat kiadni, hanem havonta kis összegeket félrerakni és mire nagykorú lesz, szép összeg gyűlhet össze. A nagykorúvá válásáig van 18 év, így ennyi idő áll az Ön rendelkezésére, hogy segítsen gyermekének könnyebben elindulni a felnőtté válás ösvényén.

Olvasd Tovább

Hitel-center folyószámla információkkal

A mai világban, hitelek nélkül már nem tudják elképzelni az életet az emberek. Természetesen a hitelek felvétele feltételekhez kötött. A feltételek minden banknál eltérőek és eltérően is fognak alakulni. Azonban az elbírálást minden esetben pesti kollégák fogják végezni. A hitel-center.hu oldalon folyószámlahitel igényléséről is olvashatunk. Ez a hitel a folyószámlánkhoz kötött. A bank ez esetben figyelembe veszi a számlán történő pénzmozgást, valamint a ráérkező pénzösszeget.

Olvasd Tovább

Friss forint, svájci frank árfolyam információs adatok

Aktuális valuta árfolyam adatokat közlünk, egyszerre több magyar bank valuta árfolyam adataival együtt. Internetes valutaváltó oldalunkon számolja ki a svájci frank árfolyam értékét forintban, vagy bármely más valutában. A különböző svájci frank árfolyam és valuta statisztikák sok mindenki számára lehetnek hasznosak. A friss forint, svájci frank árfolyam valutaváltó programunkat mindenki egyszerűen használhatja. Mindenképpen hasznos eszköz egy svájci frank valutaváltó kalkulátor is.

Olvasd Tovább