Divatos szőnyeg vásárolható

szonyeg

Sokan szeretnének tavasszal megújulni. Ilyenkor rengetegen vesznek új lakberendezési tárgyakat otthonra. A Home Design weboldala nagyszerű kiindulópontot jelent ebből a szempontból. A híres tervezők által készített szőnyeg semmiképpen nem mondható hétköznapinak.

A rajta lévő minták színesek, élettel telítettek és ötletesek. A vendégek biztosan mondanak majd néhány elismerő szót, ha meglátják ezeket. A rendelés 2-3 héten belül kivitelezhető. A kollekció állandóan megújul, tehát a nézelődők mindig találnak valami szépet.

A szőnyeg anyaga igazán puha és tartós, tehát sokáig díszíti majd az otthont. A minimalista stílus kedvelői egészen biztosan jó helyen járnak. Ugyanakkor, a kínálat a színesebb darabokban is bővelkedik.

Például, a Harlequin nevet viselő kollekció darabjai gyönyörű árnyalatokban pompáznak. A szőnyeg akár falevél alakú formában is megvásárolható a Miroo idei kollekciójából. Az Obsession termékei között gépi és kézi csomózású típusok egyaránt vannak. A Scion modelljei a fiatalabb generáció tagjainak nagy favoritja.

Print Friendly, PDF & Email