Miért előnyös a telefon gyorstöltő?

A modern okoskészülékek egyik nagy hátránya, hogy nagyon hamar lemerítik az energiahordozó egységüket. Szerencsére, már van egyszerű megoldás a problémára, a telefon gyorstöltő képében. Ez a termékcsalád nagyon hatékonyan, mindössze 35 perc alatt 0-ról, 80%-ra emeli fel az energiaszintet.

Aki nemcsak kapcsolattartásra, hanem munkaeszközként is használja a mobilt, gyakran nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy teljesen lemerüljön vagy csak hosszú idő után legyen tele az akkumulátor. A telefon gyorstöltő jóvoltából nem kell ettől tartani. Csak pár mozdulat, amíg csatlakoztatjuk és hamarosan, már rohanhatunk is tovább, mert adott lesz a kellő energiaszint.

A hálózati változatok mellett, kapható vezeték nélkül vagy a kocsi szivargyújtójába dugható telefon gyorstöltő kivitel. A blitzwolf.shop oldalon kedvező áron vásárolható meg bármelyik termék. Tegyünk róla, hogy semmilyen körülmények között ne kelljen mellőznünk a készüléket és az mindig megfelelő töltöttségi szinttel rendelkezzen, ezért pedig legyen kéznél a telefon gyorstöltő!

Print Friendly, PDF & Email