A Samsung és Android nyomában jár a Blackberry

A nagyszerű berrybolt.hu weboldal
A nagyszerű berrybolt.hu weboldal

Egy nagyon híres telefonmárka a BlackBerry, ami egyediségét a sok-sok gombról kapta. Ezek a telefonok ma már fejlődtek és olyan csodás típusok is napvilágot láttak, mint a Leap és a Passport. Ezek azért különlegesek, mert a sokgombos funkció mellett, a kapacitív érintőképernyő is helyet kapott. A berrybolt.hu minden BlackBerry rajongónak egy paradicsomi hely lehet, mivel nagyon sok kategória közül van mód választani és ezek mind hasznos információkat tartalmaznak.

Összesen 9 opció van, főoldal, készülékek, típusok szerint, tokok, energia, audio, egyéb, blog és támogatás. A készülékek pontnál a megvásárolható telefonok láthatóak. A tokoknál ezen eszközök biztonságáról lehet gondoskodni. Az energia fülnél akkumulátorokat vásárolhatunk, de tudunk fülhallgatókat és más tartozékokat is beszerezni.

A berrybolt.hu honlapon keresztül nagyon könnyen meg tudjuk oldani ezek megrendelését. Ha értesülni szeretnénk a legfrissebb ajánlatokról, akkor a főoldalon lehetőségünk van feliratkozni a hírlevélre.