Az adó 1 százalék önzetlen felajánlása

Gondolnunk kell a kevésbé szerencsés emberekre is, és segítenünk kell őket a céljaik elérésében. Példának okáért, az adó 1 százalék nagyon hasznos lehet a rákos gyerekek esetében, hiszen igen nagy anyagi forrásra van szükség a gyógyíttatás érdekében.

Pénzbe kerülnek a kezelések, a gyógyszerek és a speciális felszerelések is. Az adó 1 százalék rengeteget segíthet a steril szobák kialakításában és a vízszűrő berendezések megvásárlásában is. Nem maradhat el a gyerekek tanszereinek megvásárlása sem a Daganatos.hu Alapítvány szerint.

Jó, ha van anyagi forrás a különleges laborvizsgálatok elvégzésére és a tudományos konferenciák megrendezésére. Tehát a felsorolás jól példázza, hogy nagy segítséget jelent az adó 1 százalék felajánlása a leukémiás kisgyerekek esetében.

A linken jelölt honlapon bármikor szerezhetünk információt arról, hogyan kell eljuttatnunk az alapítványhoz a kijelölt összeget. Csupán egy formanyomtatvány kitöltésére és feladására van szükségünk az utaláshoz. Érdemes odafigyelnünk a formai követelmények betartására, különben meghiúsulhat az adó 1 százalék felajánlása.