Célszerű hirdetési módszer a törölköző hímzés

törölköző hímzés

Nagyvállalatokat és egyesületeket csak olyan termékekkel lehet népszerűsíteni, amelyek szinte mindennapos használatban vannak, nemcsak céges környezetben, így az jól látható mindenkinek. Nagyon felkapott promotálási forma lett a törölköző hímzés, mivel használati kellék, a mindennapi élet része és nemcsak díszként szolgál.

A saját céges logóval ellátott, hímzett törölköző kitűnő ajándékötlet lehet a társpartnereknek és az alkalmazottaknak egyaránt. Sportegyesületek vagy szállodák arculatának hitelességét nagymértékben növeli, ha megjelenik a csoport vagy a vállalat neve az egyedileg hímzett, használatban lévő törölközőkön. A törölköző hímzés folyamatában 100% pamut alapanyagot használnak. Széles színválaszték érhető el, a méret pedig a megrendelő kérésére készül.

A minőségi alapanyagnak köszönhetően, a törölközők megőrzik formájukat, ellenállnak a gyakori mosásnak, sokáig megtartják puhaságukat és nedvszívó képességüket. Ha szeretné megismertetni a cégét, csapatát vagy a termékeit, a törölköző hímzés pompás reklámozási eszköznek bizonyul.

Print Friendly, PDF & Email