A mobiltelefon szerviz spórol neked

Javítható a képernyőcserével

„Az információ hatalom, ha jól használod, győzelem!” A klasszikus idézet igazságtartalmával korábban sem vitatkoztak, hiszen háborúk dőltek el, országok, birodalmak hulltak porba, vagy emelkedtek fel azáltal, hogy titkosnak vélt hírek birtokába jutottak.

Napjainkban sem kérdéses, mekkora haszna lehet a gyors tájékozódásnak. Ennek legfőbb eszköze a mobiltelefon. Kifinomult készülékek viszont könnyen sérülhetnek, itt lép színre a mobiltelefon szerviz.

Vannak, akik rongálódott eszközüket rögtön kidobják, és újra cserélik, sokan viszont ezt nem engedhetik meg maguknak, vagy pusztán csak nem akarnak megválni a régitől. A legtöbb esetben a kijelző sérül, ami, bár nem a legkomolyabb hiba, sokszor teljesen használhatatlanná teszi a készüléket.

Ebben az esetben nincs más dolgunk, mint beugrani a Budapest központjában található mobiltelefon szervizbe, ahol szakemberek állnak rendelkezésünkre. A távolabb élőkről sem feledkeztek meg, a szerviz futár segítségével bárhonnan beküldhetjük meghibásodott telefonunkat.