Reklámtoll a legpraktikusabb céges ajándék

A hétköznapok egyik alapvető kelléke a golyóstoll. Első nekifutásra lehet úgy véljük, hogy ez nem így van, de ha belegondolunk, szinte nem telik el egy olyan nap, hogy ne alkalmaznák ezt az írószert.

Az irodáról nem is kell beszélni, hiszen ott alapkellék, de a mindennapi életben is nagy szükség van rá, ha valamit le kell jegyezni vagy egy üzenetet hagyni valakinek. Ezen megfontolásból, a reklámtoll igazán előnyös céges ajándék, ami bármelyik helyzetben alkalmazható.

A reklámajándékok között talán ezt alkalmazzák a legszélesebb körben. Elsősorban azért, mert kedvező áron hozzá lehet jutni. Ezen speciális írószerek előnyére szolgál a megfizethetőség mellett az is, hogy környezetbarát és újra hasznosított alapanyagokból készül.

A reklámtoll gyártása során, az egyre felgyűlő műanyag és fogyatkozó fém alapanyagokat felváltotta az újrahasznosított papír, ami legalább annyira alkalmas ezen feladat ellátására, mint előzőleg alkalmazott társai. Mindezek által környezetbarát, olcsó és remekül megfelel reklámfelületnek.